Home Ondernemers Bedrijvenloket

Bedrijvenloket

Werkendam is een bedrijvige gemeente. De agrarische sector is natuurlijk ruim vertegenwoordigd in het Land van Heusden en Altena. Verder is het water van oudsher een belangrijke werkgever. Werkendam kent de grootste scheepsafbouwindustrie van Nederland en is een belangrijke lig- en onderhoudshaven voor de binnenscheepvaart. Tenslotte is er een groeiende bedrijvigheid in toerisme en recreatie.

Heeft u specifieke vragen over de gemeente Werkendam, dan kunt u deze per e-mail stellen aan bedrijvenloket@werkendam.nl.

 

De gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg werken op een aantal gebieden samen. Op de website van de samenwerkende gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg vindt u de gezamenlijke regionale nota economische beleid en detailhandelvisie.

 

Antwoord© voor bedrijven

Als bedrijf moet u met veel zaken rekening houden, zoals vergunningen en vereisten, wetten en regels, belastingen en subsidies. Het is niet altijd even duidelijk wat moet, wat mag en wat kan. Bent u als bedrijf op zoek naar antwoorden? Antwoord© voor bedrijven is een activiteit van de Nederlandse overheid in samenwerking met ministeries, andere rijksoverheden, provincies, waterschappen en gemeenten. De website Antwoord voor bedrijven verbindt verschillende informatiebronnen binnen de overheid met elkaar. Zo kunt u eenvoudig zoeken in subsidies, regels en vergunningen.

 


Uitgelicht


Zoeken