Zandweide, Dussen

Uitbreidingswijk Zandweide ligt in het noordwesten van Dussen. De wijk wordt in het noordoosten begrensd door de Muilkerk, in het oosten door de Dokter van Vuurestraat, en in het zuiden door de Dorpsstraat. Het Middeltje, die naar het oosten doorloopt in de Heren van Brechtlaan, verdeelt de wijk in een noordelijk deel en een zuidelijk deel. Het zuidelijk deel bestaat uit één straat. Hierlangs liggen vrijstaande woningen. In het noordelijke deel ligt aan de rand een waterpartij. In de oostelijke en westelijke randen zijn watergangen.

Interesse in een woning?

  • Dussenaar Jaap Smits bouwt aan de Schalkenwerf een modelwoning Zongericht Bouwen gebouwd. Zongericht Bouwen maakt het namelijk mogelijk om zonder gasmeter en zonder energierekening te wonen. Hij wil op de Zandweide nog meer zongerichte woningen realiseren. Kijk voor meer informatie op www.zongerichtbouwen.nl
  • Boer Ontwikkeling B.V. ontwikkelt aan de Schalkenwerf 7 energiezuinige woningen. Verkoop gaat via Makelaars van Altena. Meer info bij Makelaars van Altena.

Interesse in een kavel?

Er zijn nog kavels te koop. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente via (0183) 50 72 00 of stuur een e-mail.

Om in aanmerking te komen voor een kavel staat u ingeschreven op de woningwachtlijst van de gemeente. Schrijf hier in voor de woningwachtlijst.

Verkoopdocumenten:

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Zandweide bestaat uit een kaart, regels en een toelichting. Ook kunt u het beeldkwaliteitsplan raadplegen.

kaart Zandweide