Nieuwe Banne, Sleeuwijk

De Nieuwe Banne ligt in het zuiden van Sleeuwijk. De wijk grenst in het noordoosten aan bedrijventerrein De Hoogjens, in het zuidwesten aan de Roef, en in het noordwesten aan de Rijksstraatweg. Aan de zuidoostzijde (ten noorden van De Roef en grenzend aan de Nieuwe Banne) zijn kavels gepland.

Woningtypen

In de Nieuwe Banne komen de volgende woningtypen:

  • appartementen
  • rijenwoningen
  • vrijstaande woningen
  • twee-onder-een-kapwoningen

Start bouw woningen

Woonlinie start in 2018 aan de noordwestzijde met de bouw van 12 sociale huurwoningen. Ook Van der Brugge Makelaardij start in 2018 met de verkoop van rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen in datzelfde gebied.

In de vervolgfase van 'Het Nieuwe Fort' van Reuvers komt een mix van rijen-hoek, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Deze woningen komen voorjaar 2018 in de verkoop.

Voor het noordoostelijke deel dat grenst aan de Hoogjens onderzoeken we de mogelijkheid voor appartementen.

De Ruimte voor Ruimte Ontwikkelingsmaatschappij start in augustus/september 2018 met de verkoop van 12 bouwkavels aan de zuidoostzijde van de Nieuwe Banne. De kavels krijgen een omvang van ongeveer 1.000 m².

Aan de noordoostzijde zijn 4 kavels te koop voor vrijstaande levensloopbestendige woningen. Zie ook de verkavelingstekening (Pdf).

4 bouwkavels Nieuwe Banne Sleeuwijk

 

Bestemmingsplan

Hier vindt u het bestemmingsplan van Nieuwe Banne, bestaande uit een kaart, de regels en een toelichting. Het bestemmingsplan Nieuwe Banne is inmiddels onherroepelijk.

Voor de Ruimte voor Ruimte kavels aan de Roef is een bestemmingsplan in procedure.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de Nieuwe Banne? Roeland van Eeten helpt u graag. Neem contact op via (0183) 50 73 48 of per e-mail via roeland.van.eeten@werkendam.nl

Links