Digitale reservering begraafplaats

Vanaf 22 mei 2017 kunnen ondernemers de datum en tijdstip voor een begrafenis digitaal reserveren.

Gemeente Werkendam beheert 3 begraafplaatsen: 't Laantje en Borcharenweg in Werkendam en Kerkeinde in Sleeuwijk. Voor deze begraaplaatsen kunt u digitaal de datum en tijdstip van de begrafenis reserveren. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig. Wilt u ook digitaal kunnen reserveren? Neem dan contact met ons op.

Het reserveren van een begrafenis op één van deze begraafplaatsen gaat in 3 stappen.

Stap 1: reservering tijdstip

Via ons reserveringssysteem kiest u een beschikbaar tijdstip. U logt in met de code die u van ons gekregen heeft.

U kunt voor alle werkdagen en de zaterdag een reservering doen. Ga voor het aanvangstijdstip uit van het tijdstip aan het graf. Een reserverig is steeds een blok van 3 uur. Die tijd is nodig om het graf te sluiten maar ook om "overlap" te voorkomen met een eventuele volgende begrafenis.

In het reserveringssysteem vragen we bewust heel weinig gegevens. Het reserveringssysteem is uitsluitend bedoeld om een datum en tijdstip te reserveren. Gebruik de opmerkingenvelden dus alleen voor informatie rondom de reservering!

Wilt u liever met uw smartphone reserveren? Er is een app beschikbaar in Google Play of in de App Store. De app heet Begraafplaatsagenda en is uitgegeven door Centric.

Stap 2: doorgeven overige gegevens.

Nadat u datum en tijdstip hebt gereserveerd geeft u de overige gegevens door. Scan dit formulier en mail het naar info@werkendam.nl. Doet u dat zo snel mogelijk, in ieder geval de eerstvolgende werkdag.

Stap 3: bevestiging

Als we het tijdstip van de reservering en de aanvullende gegevens hebben ontvangen krijgt u van ons een bevestiging. Deze krijgt u vóór 10.00 uur op de eerstvolgende werkdag. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan nog even contact met ons op via 0183-507200. Pas na bevestiging is de reservering definitief en kan de begrafenis plaatsvinden.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.