Wonen in Dussen

Dussen is volop in beweging. In het hart van het dorp verrijst een gebouw waarin onder andere de basisscholen de Sprankel en de Peppel komen, en een nieuwe sporthal. De locaties waar de scholen en de sporthal eerst stonden komen vrij. Op uitbreidingslocatie de Zandweide is nog veel mogelijk.

Vrijkomende schoollocaties

De gemeente wil de vrijkomende grond verkopen en een nieuwe bestemming geven.

Voor locatie de Peppel/Fuik denken we aan woningbouw. Voor locatie de Sprankel hebben we nog geen bestemming in gedachten.

Voordat we overgaan tot verkoop van de grond willen we graag uw mening horen. Wat is de woonbehoefte in Dusen? Waar moeten we rekening mee houden bij het ontwikkelen van deze locaties? Als er woningen komen, wat voor soort woningen zouden dat dan moeten zijn? Koop of huur? Voor starters, doorstromers of senioren? Allemaal vragen waar we graag met u over in gesprek gaan.

Zandweide

Op uitbreidinglocatie de Zandweide is nog bouwgrond beschikbaar.  Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de gemeente, makelaars en projectontwikkelaars aanwezig om met u de mogelijkheden te verkennen.

Inloopavond Wonen in Dussen 16 mei

Tijdens een inloopavond dinsdag 16 mei willen we graag met u in gesprek. Wat zijn uw ideeën en suggesties voor bestaande en vrijkomende bouwgrond?

U kunt tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen

Kom langs wanneer het u uitkomt. Er is geen vast programma. U kunt met verschillende partijen van gedachten wisselen over een toekomstige bestemming voor de locaties die vrij komen. Medewerkers van de gemeente, medewerkers van Woonlinie en initiatiefnemers van bouwprojecten op de Zandweide zijn aanwezig.

Kunt u niet naar de informatieavond komen? Maar heeft u wel ideeën, suggesties of vragen? Geef uw bericht door aan de gemeente.