Waarderingspenning

Wie is die buitengewone vrijwilliger in uw omgeving? Nomineer hem of haar voor de Waarderingspenning. Doe voor 1 oktober een aanvraag.

Vrijwilligerswerk is vaak onzichtbaar, maar ook onmisbaar in onze gemeente. Wij willen onze buitengewone waardering voor die vaak onzichtbare vrijwilligers laten zien. Daarom reiken we ook dit jaar weer Waarderingspenningen uit.

Nomineer bijzondere vrijwilligers …

U kunt een vrijwilliger nomineren voor de Waarderingspenning. Deze Waarderingspenning is er voor alle soorten vrijwilligerswerk. Het maakt niet uit of het vrijwilligerswerk binnen een vereniging plaatsvindt of niet. De commissie gebruikt deze criteria om een keuze te maken uit de nominaties:

  • De vrijwilliger doet al jarenlang vrijwilligerswerk. En nog steeds (of tot voor kort).
  • De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk in Werkendam. De woonplaats van de vrijwilliger kan anders zijn.
  • De vrijwilliger doet bij voorkeur verschillende dingen op verschillende gebieden.
  • De vrijwilliger kan als voorbeeld voor anderen gezien worden.
  • De vrijwilliger kan geen ander soort onderscheiding krijgen (bijvoorbeeld een lintje).

 

... voor 1 oktober 2018

Kent u iemand die u wilt nomineren voor deze bijzondere gemeentelijke onderscheiding? U kunt het aanvraagformulier online invullen (hiervoor logt u eerst in met uw DigiD) of stuur voor 1 oktober een brief naar :

Gemeente Werkendam

Commissie Waarderingspenning

Postbus 16

4250 DA  Werkendam

In uw brief geeft u aan wie u wilt nomineren en waarom. Na 1 oktober maakt de Commissie Waarderingspenning uit alle aanmeldingen een selectie van maximaal 5 personen.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Waarderingspenning kunt u contact opnemen met Marieke Pot via (0183) 50 72 00 of marieke.pot@werkendam.nl.