Vermelding en adverteren gemeentegids

In februari 2019 verschijnt de eerste gemeentegids van de nieuwe gemeente Altena. Uitgever Akse Media is gestart met de acquisitie voor advertenties voor de nieuwe gemeentegids.

Alle actuele informatie over de gemeente, verenigingen en instanties wordt daarin opgenomen. De gemeentegids zal worden uitgegeven door Akse Media uit Den Helder.

Adverteren

Binnenkort start Akse Media met de acquisitie voor advertenties in de gemeentegids. Wilt u ook in de nieuwe gemeentegids adverteren? Neem dan contact op met Akse Media in Den Helder, tel. (0223)  66 88 77 of via info@aksemedia.nl.

Vermelding

Bedrijven, verenigingen en instanties die in de laatste editie van de gemeentegidsen van Aalburg, Werkendam of Woudrichem staan vermeld zullen via e-mail benaderd worden door Akse Media. In de mail staat een persoonlijke code waarmee u eventuele wijzigingen kunt doorgeven. Verenigingen of instanties die niet eerder vermeld stonden in de gemeentegids en wel graag opgenomen willen worden, moeten zich zelf aanmelden. Dat kan als volgt:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Altena)
  • telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Altena), Schrijnwerkersweg 15, 1786 PC Den Helder.

De gemeentegids van de gemeente Altena, gemaakt door Akse Media, is de enige officiële gemeentegids van de nieuwe gemeente Altena.