Nieuwsbrief over verbreding A27

Wilt u niets missen van de ontwikkelingen rondom de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder? Meld u zich dan nu aan voor de digitale nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

In de digitale nieuwsbrief, die ca. vier keer per jaar verschijnt, is onder andere aandacht voor de stand van zaken van het project en mijlpalen in de komende periode. De volgende editie verschijnt 18 mei.

Onderwerpen nieuwsbrief mei 2017

  • Het besluit van minister Schultz van Haegen om drie bruggen op het traject A27 Houten - Hooipolder volledig te vervangen, heeft grote gevolgen voor de geplande werkzaamheden aan dit traject. Planstudiemanager Frank Fieman vertelt hoe Rijkswaterstaat hiermee omgaat.
  • Het duurt nog even voor de werkzaamheden aan de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder van start gaan, toch is Rijkswaterstaat nu al bezig met het in kaart brengen van mogelijke hinder als gevolg van het werk. Michael Blatter, adviseur omgeving: ‘We willen nu al weten hoeveel hinder we mogelijk gaan veroorzaken, zodat we hier tijdig op kunnen anticiperen.’
  • Niet alleen Rijkswaterstaat houdt zich bezig met de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder. Ook voor Waterschap Rivierenland is de verbreding een project waar veel bij komt kijken. Jeroen van Wezel is hier namens het waterschap druk mee bezig.
  • De verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder leeft binnen de gemeente Werkendam. Arne Schouten, beleidsmedewerker verkeer en vervoer, is al bijna 8 jaar intern aanspreekpunt als het over de verbreding gaat. Waar heeft hij zoal mee te maken?

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via abonneren.rijksoverheid.nl/nieuwsbrieven/aanmelden. Op de overzichtspagina staan alle nieuwsbrieven van de Rijksoverheid vermeld. Verfijn de filter met ‘Rijkswaterstaat’ en vink vervolgens ‘Nieuwsbrief Rijkswaterstaat A27 Houten - Hooipolder’ aan. Als u vervolgens uw e-mailadres invult, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief.

U kunt ook de projectpagina op rijkswaterstaat.nl bekijken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten.