Groepsaankoop Zonnepanelen

Schrijf u voor 31 mei vrijblijvend in.

Samen met de buurt zonnepanelen aanschaffen en daardoor profiteren van gunstige prijzen. Dat is het idee achter de Groepsaankoop Zonnepanelen van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Samen met het Regionaal Energieloket zochten de gemeenten naar installateurs uit de regio en selecteerden de beste partijen op basis van prijs, kwaliteit en afstand tot de regio.

U kunt meer informatie krijgen tijdens een bewonersavond

Tijdens de bewonersavond kunt u zich verder informeren over de actie. U kunt vragen stellen en de deelnemende partijen stellen zich voor. De avond was dinsdag 24 april in Tavenu Nieuwendijk. Er is ook een bewonersavond dinsdag 8 mei in gemeentehuis Woudrichem. De avonden beginnen om 19.30 uur. U kunt vanaf 19.15 uur binnenlopen.

U kunt zich ook alvast vrijblijvend inschrijven

Bent u geïnteresseerd in de groepsaankoop? Schrijf u voor 31 mei vrijblijvend in via regionaalenergieloket.nl. U ontvangt dan een uitnodiging om een woningopname in te plannen. Als de installateur bij u is langs geweest, krijgt u een offerte die bij uw woning en wensen past. Pas dan besluit u of u wel of niet meedoet met de groepsaankoop.

Let op: tot eind augustus is er ruimte voor 400 woningopnames

Zijn de inschrijvingen tot en met eind augustus vol? Dan kan het zijn dat u zich tijdelijk niet kunt inschrijven. Probeer het later dan nog eens. We maken steeds meer ruimte beschikbaar in de agenda. De installateurs komen bij iedereen langs die zich heeft aangemeld. Ook na eind augustus profiteert u van korting.

We stimuleren zonnepanelen

Met deze actie willen de gemeenten het verduurzamen van woningen onder de aandacht brengen en zonnepanelen stimuleren. Gemiddeld wordt door het samen inkopen tijdens deze actie een korting bereikt tussen de 10% en de 15%.