Biesbosch fotowedstrijd 2017

De nieuwe fotowedstrijd ‘De Biesbosch in Mij’ is gestart. Het thema is ‘op expeditie in de Biesbosch’.
Doet u ook mee? Er zijn leuke prijzen te winnen voor volwassenen en kinderen. De fotowedstrijd loopt tot 1 september 2017.

Het thema is ‘op expeditie in de Biesbosch’

Het thema ‘Op expeditie in de Biesbosch’ is erop gericht om ook kinderen kennis te laten maken met de natuur. De organisatie geeft 10 speciale tips voor kinderexpedities in de Biesbosch. Op www.debiesboschinmij.nl  is informatie over deze tips te vinden, samen met een overzichtskaart waar je deze kunt doen.  Deze kaart kan worden gedownload, maar is ook verkrijgbaar bij de Biesbosch bezoekerscentra.

 

Er zijn prijzen te winnen voor volwassen en kinderen

De mooiste foto van een expeditie met kinderen wordt beloond met een kinderfeestje in het Biesbosch MuseumEiland.  De foto die voldoet aan het thema maar in relatie met natuurschoon maakt kans op een beverexcursie voor 4 personen.  Bij de keuze wordt rekening gehouden met de voorkeur van het publiek die op de website www.debiesboschinmij.nl mee kan stemmen.

In de eerste week van september kiest de jury twee foto’s. De jury bestaat uit uit vertegenwoordigers van Nationaal Park De Biesbosch, Staatsbosbeheer en VVV’s.

 

Foto's insturen

Foto’s en filmpjes kunnen worden ingezonden via www.debiesboschinmij.nl of Instagram met #debiesboschinmij.

 

Kijk voor meer informatie op

  • www.debiesboschinmij.nl
  • facebook.com/debiesboschinmij
  • Instagram: @debiesboschinmij