Nieuwsbrief verbreding A27

Wilt u niets missen van de ontwikkelingen rondom de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder? Meld u zich dan nu aan voor de digitale nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

In de digitale nieuwsbrief, die ca. vier keer per jaar verschijnt, is onder andere aandacht voor de stand van zaken van het project en mijlpalen in de komende periode. De volgende editie verschijnt medio december. 

Onderwerpen nieuwsbrief december 2016

  • Tussen 10 juni en 21 juli 2016 kon iedereen zijn of haar zienswijze bekend maken. Wat wordt er op dit moment met de ingediende zienswijzen gedaan, voordat eind december 2017 het tracébesluit bekend gemaakt wordt?

  • Wat betekenen de huidige perikelen rondom de Merwedebrug voor de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder?

  • Voordat de weg verbreed kan worden, moet er een groot aantal kabels en leidingen langs en onder het tracé verlegd worden. Wat komt daar allemaal bij kijken?

  • Het Hooipolder Plus plan; welke maatregelen worden er genomen rondom Knooppunt Hooipolder en door wie?

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van rijksoverheid. Op de overzichtspagina staan alle nieuwsbrieven van de Rijksoverheid vermeld. Verfijn de filter met ‘Rijkswaterstaat’ en vink vervolgens ‘Nieuwsbrief Rijkswaterstaat A27 Houten - Hooipolder’ aan. Als u vervolgens uw e-mailadres invult, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. U kunt ook de projectpagina op rijkswaterstaat.nl bekijken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.